For butikkeiere som driver flere nettbutikker på Quickbutik er det muligheten for å koble to eller flere butikker for enklere administrasjon ved å bruke Multibutik-funksjonen.

Multibutik gir deg muligheten til å velge mellom å synkronisere ordrestrømmen, synkronisere lagersaldo og overføre/kopiere produkter mellom butikkene dine.

Synkroniser ordreflyten

Fordelen med å synkronisere ordrestrømmen er at du kan se alle ordrer for alle tilkoblede butikker samlet under Bestillinger i kontrollpanelet for butikken med Multibutik aktivert (Hovedbutikken). På denne måten får du raskere og smidigere ordrehåndtering da du ikke trenger å logge inn og ut mellom butikkene dine for å håndtere ordrene dine.

Synkroniser lagersaldoen

Hvis du velger å synkronisere aksjesaldoer, synkroniseres aksjesaldoer mellom butikkene hvis du selger de samme produktene – basert på artikkelnummer – i flere av butikkene dine. På denne måten trenger du ikke. risikoen for at et solgt produkt blir solgt i en av de andre butikkene.

Overfør produkter

Du kan også raskt og enkelt kopiere produktene dine fra Hovedbutikken til de andre tilkoblede butikkene ved hjelp av å overføre produkter, og dermed unngå å måtte legge inn produktinformasjonen for det samme produktet flere ganger.

Må jeg ha en prisplan Pro for alle butikker?

Nei, det trenger du ikke. Funksjonen Multibutikk er inkludert i prisplanen Pro, som betyr at du trenger Pro for Hovedbutikken, dvs. butikken der du ønsker å aktivere funksjonen.

Alle nettbutikkene dine fortsetter å være separate butikker der du kontrollerer hver butikk akkurat som vanlig og du kan fortsette å velge f.eks. hvilke temaer du vil bruke, hvilke funksjoner du vil aktivere og hvilken prisplan du trenger for hver butikk.