Slik aktiverer du Fraktjakt:

1. Gå til Innstillinger og aktiverer funksjonen Automatiser fraktbrev (Fraktjakt).
  2. Velg om du vil opprette en konto hos Fraktjakt eller om du vil angi detaljer for en eksiterende konto.
  3. I feltet Consignor-ID og Consignor-Key angir du informasjonen for kontoen din. Disse finner du i ditt kontrollpanel hos Fraktjakt under Mine sider > Innstillinger > Integrationer.
  4. Klart. Butikken din er nå koblet til Fraktjakt.

50% på Fraktjakts premiumtjeneste

Fraktjakt+ er deres premiumtjeneste som gir deg ekstra gunstige priser på frakten og i tillegg mulighet til å opprette tilpassede varsler, personlig returfrakt, personlig sporingsside og lignende. Vi kan med glede kunngjøre at du som butikkeier får 50% rabatt på Fraktjakt+. For å kunne dra fordel av denne fordelaktige rabatten så må du navigere til Innstillinger > Automatisere fraktbokningar og ta del utav rabattkoden.

Hva er fraktjakt?

Fraktjakt er en tjeneste som ordner avtaler til fraktselskaper for deg og sikrer at hver enkel ordre optimaliseres med best mulig fraktleveranse. Fraktjakt er en enkelt fraktsystem der du får mulighet til å bestille og kjøpe frakt til ordrene på et automatisert og enkel måte uten at du må opprette en avtale med fraktselskapet. Du får også mulighet til å administrere returer, opprette sporing av pakker, opprette fraktetiketter og mye mer.