I Quickbutik finns en inbyggd logg-funktion tillgänglig för dig som har en aktiv koppling till Fortnox.

I Quickbutik er det en innebygd loggfunksjon tilgjengelig for de som har en aktiv forbindelse til Fortnox.

Slik åpner du Fortnox-loggen:

1. Gå til Innstillinger > Automatiser med Fortnox.
  2. Klikk på Åpne logg.

Fortnox krever at hvert produkt og hver variant har et unikt artikkelnummer. Det finnes også en funksjon for dubletter som hjelper deg med å finne produkter med samme artikkelnummer (som kan forårsake uventede feil med Fortnox).

Slik finner du dubbletter:

1. Gå til Innstillinger > Automatiser med Fortnox.
  2. Klikk på Finn dubbletter.
  3. Forsikre deg om at du ser meldingen «Godkjent. Du har ingen duplikater (artikkelnummer).»