Nei, det trenger den ikke. Med vår forbindelse til Fortnox, i tillegg til enkelhet, har vi laget en unik kombinasjon som lar deg fullstendig kontrollere om tilkoblingen skal skje automatisk, ikke i det hele tatt eller manuelt av deg. Dette kan være nyttig hvis du vil ha full kontroll over hva som er spesifikt sendt til Fortnox og når dette blir gjort.

Gjør følgende for å deaktivere all automatisering:

1. Gå til Innstillinger > Automatiser med Fortnox.
  2. Forsikre deg om samtlige 3 øverste innstillinger ikke er krysset for.
  3. Klart.

Manuelt: Slik sender du en bestilling til Fortnox

1. Gå til Bestillinger.
  2. Klikk på en bestilling du vil synkronisere med Fortnox
  3. Klikk på Fortnox-knappen øverst til høyre.
  4. Klart.

Manuelt: Slik sender du et produkt til Fortnox

1. Gå til Produkter.
  2. Rediger produktet du vil synkronisere med Fortnox
  3. Klikk på Fortnox-knappen øverst til høyre.
  4. Klart!