Når bestillinger blir overført til Fortnox sendes også informasjon om hvilken leveringsmetode som ble valgt. Hos Fortnox kalles leveringsmetoder leveringsalternativer og hver har en unik kode som er identifikatoren.

I din forbindelse til Fortnox på Quickbutik må du stille inn koden eller kodene dine (hvis du har flere leveringsmetoder) fra Fortnox.

1. Gå til Innstillinger > Fortnox
  2. Klikk på +Åpne kodeinnstillinger (avansert)
  3. Finn seksjonen Leveransemetode. Her finnes et felt du skal fylle ut, et felt for hver av leveringsmetodene du tilbyr i Quickbutik.
  4. Nå åpner du en ny fane i nettleseren din slik at du kan logge deg inn på din kontrollpanel hos Fortnox.
  5. Klikk på giret (øverst til høyre)> Offert/ordre:
    dac26e9054c9bfb9a40be9ba1c2a57c1
  6. Åpne leveringsmetoder og leveringsbetingelser:
    Fortnox - 490002 2018-04-12 22-41-04Se gul pil. Under eksisterende leveringsmetoder klikker du i det tomme feltet for kode og oppgir f.eks POSTNORD. Skriv inn din egen tekst, f.eks. Postnord i TEKST-kolonnen.
  7. Lag alle forsendelsesmodus her, og klikk deretter på den grønne SAVE-knappen. Gjør alle forsendelsesmodus her, og klikk deretter på den grønne SAVE-knappen.
  8. Gå tilbake til fanen med innstillingene dine i Quickbutik. Her legger du til kodene du har satt for hver forsendelsesmetode.
  9. Klikk på Lagre endringer og det er klart!