Når bestillinger overføres til Fortnox, brukes som standard dine salgskonto som du har stilt inn for produktene i Fortnox. Imidlertid har du også muligheten til å spesifisere hvilke kontoer fra kontoplanen du skal bruke hvis du ønsker å bruke andre kontoer ekslusivt for salg via nettbutikken. Dette er ikke obligatorisk.

Finn feltene i Quickbutik

1. Gå til Innstillinger > Fortnox
  2. Klikk på +Åpne kodeinnstillinger (Avansert)
  3. Finn delen Kontoplaner for bokføring (avansert).

Finn kontonumrene dine fra din Fortnox-kontoplan

1. Åpne en ny fane i nettleseren din, der du logger deg på kontrollpanelet ditt hos Fortnox.
  2. Klikk på Registrer og velg Kontoplan
    Fortnox - Register meny
  3. Finn dine salgskontoer, for eksempel Försäljning inom Sverige, 25 % momsFörsäljning inom Sverige, 12 % moms och Försäljning inom Sverige, 6 % moms.
    Fortnox - Kontoplan - Försäljningskonton
  4. Ange dessa kontonummer i respektive fält i era inställningar för Fortnox i Quickbutik.

Skriv disse kontonumrene i respektive felt i dine Fortnox innstillinger i Quickbutik.

1. Lagre og klart.