Ja. Din nettbutikk hos Quickbutik kommer alltid som mobiltilpasset. Alle temamaler er responsive og fungerer på samtlige mobile enheter.

Med Quickbutik har du mulighet for å endre direkte i kildekoden som kan påvirke mobiltilpasningen. Derfor anbefaler vi alltid å være ekstra forsiktig med at visuelle endringer ikke påvirker visse enheter.

Det er også mulig å sette inn eksterne elementer som en Instagram-widget eller en side som viser anmeldelser (som er samlet av tredjepart) på hjemmesiden. Dette kan føre til at butikken ikke lenger er mobiltilpasset. hvis de eksterne elementene ikke er mobiltilpasset. Sørg derfor alltid for at eksterne elementer som er satt inn responsive (som tilpasses etter enhetens størrelse) slik at hele butikken forblir mobiltilpasset.