Hvis du har kjøpt et domene gjennom One kan du peke domenet til Quickbutik helt gratis. Slik gjør du:

1. Logg på kontrollpanelet på One her.
  2. Klikk på lenken DNS-innstillinger i ruten Avanserte innstillinger.
  3. Klikk på fanen DNS-post.
  4. Under rubrikken Skap DNS-post, klikk inn på fliken A.
  5. Her skal du nå se tre tekstfelt, Vertsnavn, Må peke til og TTL (sekunder) hvor du må skape to A-poster i henhold til steg 6 og 7 nedenfor.
  6. Skriv inn www i feltet Vertsnavn og skriv så inn Quickbutiks IP-adresse 52.19.233.63 i feltet Skal peke til. Klikk så på Skap DNS-post. (se bilde under)
  7. Stem av med bildene under.
  8. Ferdig. Domenet har nå blitt pekt mot Quickbutik. Det kan ta opptil 90 minutter før endringen trer i kraft.
  9. Du kan gå inn på ditt domene, f.eks. minbutikk.no og følge med på oppdateringen. Når en landingsside vises med «Domenet er nå korrekt pekt til Quickbutik» kan du legge til domenet til din butikk i Quickbutiks kontrollpanel under Innstillinger > Eget domene i feltet Butikkadresse.